Nye solbriller fra FWSS!

Det norske merket FWSS, Fall Winter Spring Summer, slapp sin aller første kolleksjon høsten 2012. Mest oppmerksomhet har nok de pusete luene, såkalte beanies, fått, med sitt enkle snitt som lett kunne styles og brukes sammen med det meste. Men FWSS består av mye mer enn bare luer! I tillegg til komplette kleskolleksjoner, finner vi også noe tilbehør. Siste tilskudd denne våren, er en helt egen solbrillekolleksjon. Den består av tre modeller, og inspirasjonen er hentet fra 50- og 70-tallet. En rund variant, en cateye-inspirert og en med litt mer sporty preg. Brillene kommer i sort, hvitt, sart rosa og tortoise (skilpaddespraglete). Et par koster koster kr 1600, og kan blant annet kjøpes via hjemmesiden deres. Ta en titt innom Fallwinterspringsummer.com, for å sjekke ut hele den nye kolleksjonen. Heia norsk design!!! ❤

fwss-steven-rose-cat-eye-sunglassesfwss-to-white-round-acetate-sunglasses fwss-hairway-black-sunglasses (Foto: produsenten)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Mote. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s