Working girl!

Puh! Og hei, hvor det går! Etter en laber desember med lite jobb, eksploderte det plutselig med jobber i januar. Noe som selvfølgelig er kjempegøy, men som bloggen lider under. Men jeg er plutselig tilbake! Jeg lover!!! Og jeg gleder meg til masse spennende nyheter som jeg skal dele med dere. Stikkord blir parisian chic, nytt skjønnhetsmerke i Norge, stiltips og nye trender. Så heng med!! ❤

Snublet forresten over denne i dag. Hentet fra siden leadersinheals.com. Jeg sier bare heia bra damer, og ja til flere damer i lederstillinger. Stå på!!! ❤

577e842402d0aa0903befe282c628c25(Foto: Pinterest.com)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s