Flere vårnyheter – på budsjett!

Følger opp mitt forrige innlegg med flere plagg som står på ønskelisten, basert på nyheter som nylig har kommet i butikk. Dette er ment som tips til deg, og meg, som har et litt slunket budsjett nå i januar! 😉 S0000007233219_F_W40_20141216085121T-skjorte fra Lindex, kr 149.

Jeg blir visst aldri ordentlig voksen, og tiltrekkes noen ganger av enkle plagg med naive, barnlige motiver, slik som denne med Mikke Mus. Blir glad av å se på, og den er super i kombinasjon med jeans, med en strikkejakke over.

69330515003_m69330515002_m 69330515001_m

Denimskjorte fra Gina Tricot, kr 199.

Ja, vi elsker denim!!! Og er det noe rart? Et mer praktisk og anvendelig stoff skal du lete lenge etter. Enten vi snakker i form av olaskjorter og -jakker, dongeri (er det noen som bruker det order fortsatt?), jeans eller denim i andre varianter. Det er ikke uten grunn det var, (og garantert fortsatt er), cowboyenes favorittantrekk. Gjerne fra topp til tå! Slitesterkt som denim jo er. Akkurat nå kjenner jeg at tiden snart er inne for å bytte de mørke variantene ut med lysere alternativer. Eller rett og slett kombinere mørke og lyse denimplagg, for en spennende kontrast og et dynamisk antrekk. hmprod-6Strukturvevd jakke fra H&M, kr 399.  

Gult, kommer til å bli kult! Bare vent å se!!! Enten du liker fargen eller ikke, dukker den for tiden opp både her og der. Og er definitivt en av de nye trendfargene verdt å merke seg. Men jeg skal ikke lyve, gult er en vanskelig farge. Så det er ikke uten grunn mange har et anstrengt forhold til den, meg selv inkludert. Men som med mange andre farger, så gjelder det å finne den rette nyansen. Enten det er den som har grønt i seg, eller om du foretrekker den varme utgaven, som har mer rødt i seg. Det går også an å tone den litt ned, ved å velge gult på en topp med en denimskjorte eller jakke over. Et annet alternativ er å velge gult på tilbehøret. 10127474_BlackIris_445322_001_ProductLargeBlomstrete skjørt fra Vero Moda, kr 250.

Få ting får meg mer i stemning enn et plagg med blomster på! Og det er ikke uten grunn at blomsterprint dukker opp vår etter vår. Det er rett og slett utrolig delikat, setter deg kjapt i den rette stemningen, og sender ut gode vibber i lange baner. Selv om moren min nok synes jeg ikke burde gå i for korte skjørt etter fylte 40, er jeg dessverre ikke enig. Så lenge jeg har tette strømper under, og føler meg vel i det, ser jeg ingen grunn til å la være. På sommeren, derimot, kunne det ikke falle meg inn med korte skjørt. Og for ordens skyld, jeg sikter ikke til de superkorte skjørtene, men de som stopper et lite stykke over kneet. Når jeg er på jobb som stylist, møter jeg ofte damer på både 40 og 50+, som er usikre om de fortsatt kan gå i korte skjørt. For meg er regelen har du slanke ben, og føler deg vel i det selv, ser jeg ingen grunn til å la være. Har du lyst, har du lov!! Sorry, mamma! 😉

26-47990-26-05_Bianco_999NOK.jpgLyse, semskede skinboots fra Bianco, kr 999.

Vi er på ingen måte ferdige med ankelboots ennå! Rett og slett fordi de passer til det aller meste, er mer praktiske og behagelige enn skyhøye stiletter, og like gjerne kan brukes til hverdags som til fest. Denne våren kommer semsket skinn til å bli stort. Både på klær og skotøy. Noe som også henger sammen med 70-tallsbølgen som skyller inn over oss i disse dager. Sorte ankelboots er nok fortsatt den mest solgte varianten, men som med alt annet, når det går mot lysere tidere, stiger også lysten til å skifte de mørke bootsene ut med noen lysere varianter. Denne i lys beige/brun, er utrolig lekker og delikat, og like fin til jeans som til skjørt og vårkjoler. Jeg er også glad i ankelboots med litt hæler på, som gir meg en flottere og stoltere holdning. Føler meg litt mer elegant, rett og slett.

(Foto: Produsentene)

3 kommentarer

 1. Hei, den gule jakka fikk jeg hjem i posten igår og den er superfin!! Moro når plagg er akkurat slik man har sett for seg både i fargen og snittet. Falt pladask for den gule fargen og liker mønsteret i stoffet. Er nok den mest oppsiktsvekkende jakken jeg har hatt men gleder meg til å gå våren i møte med den 🙂
  Klem Marianne

  Likt av 1 person

  • Hei Marianne!! Så utrolig gøy å høre. Du er jammen modig, og garantert den stiligste dama i gata denne våren! Jeg heier på deg! Klem fra Vibeke 🙂

   Liker

   • Takk, blir moro å bruke den! Det morsomste var kommentaren fra mannen i huset, han syns den lignet en sofa fra 70tallet, hehe. Skjønner litt hva han tenker med tanke på farge og stoff. Men hva vet vel menn om mote? 😉 ha en fin kveld!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s