Happy New Year!!!

2014 nærmer seg slutten, og jeg kan ikke si noe annet enn at det er helt greit. Det går vel ikke akkurat inn i historien som det beste året jeg har hatt, og da er det så utrolig deilig å tenke på at et helt nytt år ligger ubrukt foran oss. Det fyller meg med håp og glede. Jeg gleder meg til å fylle det med nye opplevelser, fine folk, bra damer (og menn) – og garantert noen magiske øyeblikk! 🙂

Jeg benytter samtidig sjansen til å takke alle som leser, liker og følger bloggen!!! Jeg håper vi ses også i 2015, for nye oppdateringer, trendtips, ukens antrekk og mye mer.

Men mest av alt ønsker jeg deg et spennende, inspirerende og morsomt, nytt år!!! ❤

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Noen tanker og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s