Ribbefunk!!!

Håper dere som jeg har hatt en superfin julefeiring. I Kragerø, hvor jeg kommer fra, hadde vi tidligere noe som het ribberock. Og det ligger litt i ordet hva det var. Nemlig konsert med diverse liveband som man kunne danse til, og med andre ord riste løs litt etter heavy ribbemiddager og all slags annen julemat. Så dersom du føler for å danse litt, skal du få en skikkelig groovy låt å gjøre det til her. Jeg innfører herved ribbefunk! Shake it, Ladies!!! ❤

(Video: Vimeo/youtube.com)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Musikk og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s