Sniktitt på våren fra Lindex!

Jeg prøver å finne en fin balanse mellom julestæsj og vårnyheter om dagen. Så dere får bære over med at det blir litt om hverandre. Forhåpentlig synes dere det er like gøy som jeg å se hva vi har i vente rett over jul. Alltid digg å ha noe å glede seg til! Her får du derfor noen superfine antrekk fra den nye vårkolleksjonen til Lindex. Love it!!! ❤

/ Composition: / Sizes: Prices: Sales start: / Composition: / Sizes: Prices: Sales start: / Composition: / Sizes: Prices: Sales start:/ Composition: / Sizes: Prices: Sales start: / Composition: / Sizes: Prices: Sales start:

/ Composition: / Sizes: Prices: Sales start:/ Composition: / Sizes: Prices: Sales start:

 

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i fashion, Inspirasjon, Mote og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s