Sniktitt på våren fra Lindex!

Jeg prøver å finne en fin balanse mellom julestæsj og vårnyheter om dagen. Så dere får bære over med at det blir litt om hverandre. Forhåpentlig synes dere det er like gøy som jeg å se hva vi har i vente rett over jul. Alltid digg å ha noe å glede seg til! Her får du derfor noen superfine antrekk fra den nye vårkolleksjonen til Lindex. Love it!!! ❤

/ Composition: / Sizes: Prices: Sales start: / Composition: / Sizes: Prices: Sales start: / Composition: / Sizes: Prices: Sales start:/ Composition: / Sizes: Prices: Sales start: / Composition: / Sizes: Prices: Sales start:

/ Composition: / Sizes: Prices: Sales start:/ Composition: / Sizes: Prices: Sales start:

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s