Mer sniktitting på våren!

Som tidligere nevnt var den en travel uke forrige uke, og da må jeg jo vise litt mer fra den. Her kommer min fine torsdagsmorgen, full av spennende nyheter for våren:

IMG_2652IMG_2659IMG_2654IMG_2705IMG_2706IMG_2704

Jeg startet dagen hos This Is Pr som viste fram vårkolleksjonen til Lindex. Veldig mye fint, altså. Så det må nok bli et eget innlegg litt senere. Dette er kun en liten smakebit. Kathrine Sørland, som er Lindex-ambassadør, var der også. I den fineste buksedressen som jeg allerede har brukt i en shoot for våren 😉

IMG_2674 IMG_2671  IMG_2678  IMG_2708 IMG_2709IMG_2681

Deretter gikk turen til gamle Svanen Apotek, hvor veskemerket Morris presenterte sine nyheter. Som du ser er grønt en av fargene for våren. Og jeg digger de baggy bøtteveskene. For ikke å glemme de fine moodboardene som stod rundt forbi.

IMG_2697 IMG_2693IMG_2710IMG_2711Look_1_dinatricot_ss15Look8_ginatricot_ss15Look5_ginatricot_ss15Siste stopp var Arkitekturmuseet hvor Gina Tricot viste sine vårnyheter. Her satt også en utrolig søt fyr og spilte gitar for oss. Masse lekkert å se, og jeg elsker måten solbrillene ble presentert på! 😉

Så der fikk du en liten sneak preview på noe av det fine som kommer fremover. Det er bare å glede seg! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s