Forberedelser, dagdrømming og inspirasjon….

Akkurat nå forbereder jeg morgendagens fotoshoot. Den aller første med fokus på våren, vårnyheter, nye trender og nøkkelplagg for den nye sesongen. Gleder meg veldig!! Men jeg trenger å komme i rett stemning, for det er ikke mye som minner om vår utenfor døren min for øyeblikket …

Jeg blir i hvert fall glad av å se på disse bildene. Kanskje dere også? ❤

tumblr_mml4lbtVvM1r78kbwo1_500

Ingen ting synger om vår som vakre blomster i fine farger …tumblr_n77ax9M6Cs1rpibzio1_500

Eller hva med en sykkel og en fin, rød ballong?

dd1e2c75d9d62539fcd9155a65ead242

Eller fotoshoot i Paris. Det hadde vært noe, det!!! Sukk! Er jo lov å drømme 😉

(Foto: Pinterest.com)

2 kommentarer

  1. Tiden går så fort…plutselig er det nyttår og vi kan drømme oss bort til varme dager igjen som ligger foran oss.. Nydelige stemningsfulle bilder.

    Liker

    • Hei du! Her var det en kommentar jeg ikke hadde fått med meg. Beklager det! Tusen takk for koselig melding! Og ja, tiden flyr veldig fort. Spesielt i disse førjulstider, synes jeg. Jeg tenker hver uke at neste uke kommer til å bli roligere, men så blir det tvert om 😉 Så koselig at du liker bildene. Fortsatt fin søndag til deg! Vibeke 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s