Ukens antrekk: Uke 47!

hmprod-1S0000007139122_F_W40_20140828160155

zip-boot-son14-black                     6164163407_6_1_1

O’ jul med din glede …. Enten vi liker å innrømme det eller ikke, julen nærmer seg utvilsomt med stormskritt. Så i den anledning gir jeg deg et julete antrekk med en rocka vri! 😉

hmprod-1Strikket julegenser fra H&M, kr 399.

Du grønne, glitrende tre … Noen synes det er harry, jeg synes det er humor. En ekte julegenser kan være et morsomt innslag oppi før-julens kjas og mas. Styler du den med en jeans, blir ikke antrekket fullt så stivt og nerdete. Men om du ønsker å kjøre nerde-looken fullt ut, kan du jo matche med et foldeskjørt eller en retroinspirert dressbukse til.S0000007139122_F_W40_20140828160155

Fake skinnjakke fra Lindex, kr 599.

Rock on! Trenden med skinnjakker er ikke akkurat ny av året, men poenget er at få ting rocker opp et antrekk som en sort skinnjakke. Dessuten er det mye bra fake å få tak i nå, så en slik jakke trenger ikke koste skjorta. Jeg liker å spille på kontraster når jeg styler, og synes det er gøy å matche skinn (eller skinnimitasjon) med strikk, feminine bluser eller utenpå en søt kjole. Nettopp for å styre unna det sukkersøte.

6164163407_6_1_1

 Boyfriend jeans med oppbrett og slitt look fra Zara, kr 699.

Call your boyfriend! Velger du å matche julegenseren med en boyfriend jeans, som er ledig i snittet, og med litt rockabilly-inspirerte store oppbretter nederst, blir antrekket straks mer nedpå og ikke så preppy eller striglet som det ellers kunne ha blitt. En litt baggy jeans er dessuten svært behagelig å ha på, og gir den rette avslappede looken.

zip-boot-son14-black

Ankelboots med glidelåsdetaljer og stiletthæler fra Bianco, kr 799.

 Zip it up! Glidelåsdetaljer er IN denne sesongen. Både i form av dekor på støvletter, klær eller vesker. Eller rett og slett bare veldig synlige glidelåser på jakker og tilsvarende. Igjen er det med på å gi plagget eller tilbehøret et rocka uttrykk, noe som står i fin kontrast til all pyntinga og glamouren som er over oss i disse dager. En ankelboots med stiletthæl er både litt frekk og pynta på en gang. Og passer like godt til jeans som kjole eller skjørt.

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s