How to be Parisian wherever you are!

Kjenner du noen, for eksempel en god venninne, som er like frankofil som meg? Er hun i tillegg litt opptatt av mote og god stil, bør jo denne boken være midt i blinken. Den står i hvert fall høyt oppe på min ønskeliste til jul 😉

71c09g9XRvL

Boken How to Be Parisian Wherever You Are er skrevet av blant annet stilikon, tidligere modell og Chanel-muse Caroline de Maigret. Ikke minst er hun godt kjent for sin gode smak og stil. Ønsker du å lese mer om boken og forfatterne bak, kan du ta en titt på hjemmesiden her. Boken kan forøvrig bestilles på Amazon.com, hvor den koster $ 16,54.

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Bøker og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s