Sneak preview!!!

I dag var jeg så heldig å få en liten sniktitt på den nye vårkolleksjonen til H&M. Nærmere bestemt den delen av den som heter H&M Studio, som lanseres i mars. Inspirasjonen så ut til å være hentet fra en saling miks av 70-tallet, Miami, glam, pysj-party og sporty chic. Siden vi ikke har lov til å publisere de offisielle look-book bildene ennå, kommer her noen snapshots tatt med min mobil (og ikke av verdens beste kvalitet). For your eyes only! 😉IMG_2202Love that hat!!!IMG_2198Klar for litt palmesus …

IMG_2194Lin- og silkekvaliteter i fine strandplagg og kimonoer …IMG_2195That hat again….IMG_2200

Fikk nesten litt Playboy Manison-vibber av denne 😉 Minner jo mest om eksklusiv pysj, men er altså ikke det ….

IMG_2192

That’s all, folks! ❤

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Inspirasjon, Mote, shopping og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s