Trygve Skaug – en bra mann!

I anledning farsdagen, synes jeg det kunne være på sin plass å gi litt ekstra kudos til en bra mann! 😉 Trygve Skaug er låtskriver, artist og poet, eller mikropoesi som han kaller det selv, og jeg ble først gjort oppmerksom på han gjennom instagrammeren @renpoesi, som hver dag legger ut et nytt dikt. Flere av dem altså fra Trygve Skaug, i form av små, fine betraktninger om menneskelige relasjoner, livet og kjærligheten. Jeg synes disse gullkornene var så fine, at jeg begynte å følge siden hans på Facebook. Og stadig må jeg trekke på smilebåndet over hans underfundige betraktninger, slik som dagens lille tekst:

Det hadde ikke vært mye til farsdag å feire for noen far som helst hvis det ikke var for at det fantes en deilig mor her og der. 

Så fantastisk bra! 🙂 Trygve Skaug ga nylig ut sin andre samling med slike små perler, nemlig diktboken En Glemmebok, samt plata Martyren, og i den anledning reiser han for tiden land og strand rundt for å underholde med sine fiffige tekster. Om du ble nysgjerrig og vil sjekke ut mer, kan du titte innom siden hjemsiden hans her.

0

Boken selges blant annet på Ark, Tanum og Akademika for å nevne noen, og koster ca kr 175. Kanskje en super julegaveidé? Må innrømme at jeg ønsker meg den selv! 😉

Heia bra menn, og gratulerer med farsdagen!! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s