Ukens antrekk: Uke 45!

Hei, som tiden går! Jeg tenker hver uke at neste kommer til å bli litt roligere, så da kan jeg blogge masse. Men så dukker det ene oppdraget etter det andre opp, og hurra for det! 🙂 Uansett, her kommer i hvert fall endelig ukens antrekk for uke 45.

8077138613_6_1_1S0000007183929_F_W40_20140715163029

hmprod-1Ganni Katia Suede

 

Denne ukens antrekk er inspirert av at julebordsesongen nærmer seg med stormskritt, og for noen er den kanskje i full gang allerede. Her får du noen stylingtips med på veien!

8077138613_6_1_1Paljettjakke fra Zara, kr 799.

Gull & glamour! Denne paljettjakken, i en såkalt bomberjacket-fasong, setter deg straks i riktig feststemning. Siden jakken gjør så mye utav seg, ville jeg tonet ned resten av antrekket. Og kombinasjonen sort og gull blir aldri feil! Jakken er perfekt utenpå en buksedress, slik som her, eller til et todelt antrekk med bukse eller skjørt til. Den litt nedpå fasongen gjør dessuten at antrekket ikke blir for stivpyntet, men heller får en moderne og litt rocka vri.

hmprod-1Buksedress fra H&M, kr 399. 

Jump in! En slik ermeløs buksedress eller jumpsuit, som den ofte kalles, er et perfekt utgangspunkt for et festantrekk. Hemmeligheten ligger i å finne en som sitter godt, og en ermeløs variant er supert om du foretrekker å ha en jakke eller kort bolero utenpå. Ikke minst er det behagelig, dersom du danser deg varm og får behov for å kaste jakken. At den er sort og stilren, gjør at den enkelt kan dresses opp eller ned etter behov. Rødt eller sølvfarget tilbehør er en annen lekker variant, dersom du ikke er så glad i gull.

S0000007183929_F_W40_20140715163029Oversized clutch fra Lindex, kr 299. 

Inn med clutchen! Clutchvesken er en velkjent slager til festbruk. Synes du de små smykkeveskene rommer litt lite, eller blir for dillete, er løsningen å velge en av de oversizede clutchene som gjør antrekket både spennende og litt røffere. Antrekket fremstår ikke så stivpyntet med en slik under armen, og den er med på å gi helheten et avslappet, men moderne uttrykk.

Ganni Katia SuedeSemskede pumps med ankelrem fra Ganni, kr 1749.

Pump it up! Sorte, semskede pumps er både stilfullt og anvendelig. Disse har en lekker rem rundt ankelen, som gjør mer utav seg enn klassiske pumps. Til en buksedress blir ikke ankelremmen like synlig, men de blir likevel mer åpne på sidene enn med vanlige pumps. Noe som får dem til å virke en smule nettere. Ikke minst har du et par som er svært elegante til skjørt, og det vil se ut som du har to par sko, siden de altså vil forandre utseende fra bukser til skjørt. Two-in-one, det liker vi! ❤

(Foto: Produsentene)

 

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s