Ukens antrekk: Uke 43!

9c7f6cd50f2b2f453d999a88e8b4cd09  9fb8e9c3146fbac75f40e87c6a830345 239230288be229f17112f2b402bdbae3

hmprod-3 1049240505_6_1_1

hmprod-114h2010-2d-0002

Denne ukens antrekk er inspirert av høstens kolleksjon fra Isabel Marant. Jeg liker kombinasjonen av det røffe som møter metallisk, og det litt mer feminine. Ikke minst alle nyansene fra grønt til brunt ❤

hmprod-3

 Strikkegenser i ullblanding fra H&M, kr 399. 

Strikk er digg! Jeg har sagt det (mange ganger) før, og jeg sier det igjen. Dette er tiden for strikk, og hva er vel egentlig mer digg for å holde varmen enn en stor, deilig strikkegenser? Denne kommer i tillegg i en litt småsær fargevariant som ligger et sted mellom gusjegul og -grønt, og er perfekt for deg som liker å skille deg ut med litt utradisjonelle farger.

1049240505_6_1_1

Kakifarget/militærgrønn ytterjakke med glidelås på skrå fra Zara, kr 1159. 

Minimalistisk og militær! Denne jakken er både minimalistisk og militærinspirert, men med litt mindre lommer og detaljer enn vi er vant til på de litt mer klassiske militærjakkene. Her er i tillegg glidelåsen skråstilt, og kun en beltedetalj nederst. Supert både i kombinasjon med jeans og skinnbukser, eller med et pent skjørt for å spille på kontrastene.

hmprod-1

Skjørt med forskjellige paljetter og dekor fra H&M, kr 599. 

Bling i hverdagen! Paljetter er noe de fleste forbinder med fest, derfor er det alltid like gøy å trekke dem frem i hverdagen. Det hele handler jo om hvordan du styler antrekket, og hvem trenger ikke litt fest på en grå høstdag? Style skjørtet sammen med en strikkegenser, grove strømper og boots, og antrekket blir straks litt mer nedpå og ikke så stivpyntet.

14h2010-2d-0002

Ankelstøvlett i skinn fra Stockholm Design Group/Eurosko, kr 1299.

Helt tilspisset! Har du først begynt å venne deg til de spisse skoene og bootsene, ser de runde og butte plutselig veldig brede og klumpete ut. Trenden nå er altså at de spisse skotuppene er tilbake, og jeg synes det er superstilig og elegant. Ikke minst har det også en forlengende og slankende effekt på selve bena, som jo ikke gjør noe. For hvem vil vel ikke ha ekstra lange ben? 😉

(Foto: Pinterest. com og produsentene)

6 kommentarer

 1. Dette antrekket likte jeg veldig godt. Blandingen av strikk og paljetter er superfint. Det skjørtet har jeg sett på før. Nå angrer jeg litt på at jeg ikke kjøpte det når det var tilgengelig i min str. Millitærgrønt er også veldig fint, men akkurat fargen på den genseren tror jeg ikke hadde passet så bra til meg. Uansett veldig god inspirasjon. En trenger av og til en påminning på hvilke kombinasjoner som fungerer veldig godt.

  Liker

  • Hei igjen, Kari! Trodde jeg hadde svart på alle mailene fra deg? I så fall beklager jeg det. Da har den kanskje blitt borte. Når sendte du den? Vibeke 🙂

   Liker

 2. Fantastisk flott antrekk, elsker fargekombinasjonen! Ser ut til at jeg må supplere «paljettskjørtsamlingen» min med ett til 😉 (Jeg har to fra før.) Enig i at det er kult med litt spissere sko 🙂

  Liker

  • Tusen takk, Karianne! 🙂 Gøy at du likte kombinasjonen. Falt litt for den selv. Ikke helt mine farger, men spennende med antrekk som er litt annerledes. Ja til spisse sko! 😉 Klem fra Vibeke 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s