Sexy shoes!!!

Denne trenden med dyreprint begynner virkelig å vokse på meg. I starten hadde jeg trolig det samme forholdet til dyremønster som ganske mange andre, nemlig at det fort kan bli litt tacky eller harry. Men nå synes jeg faktisk dyreprint kan være utrolig sexy. Ikke minst om du har på et par lekre sko med et slikt mønster, i en eller annen variant, og holder resten av antrekket ganske nøytralt og ensfarget. Her kommer noen favoritter akkurat nå ❤

116892

Pumps med slangeskinnsmønster og semsket tupp fra Bianco, kr 599.  5221301010_1_1_1Blå pumps med slangeskinnsmønser fra Zara, kr 559.natur_snakeBeigebrune pumps med slangeskinnsmønster fra Apair, kr 2599.6118301202_1_1_1Ankelboots med slangeskinnsmønster fra Zara, kr 959.

hmprod-2Pumps med slangeskinnsmønster fra H&M, kr 399. 

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s