Ukens antrekk: Uke 42!

1822817401_6_1_1hmprod-1

Grey_Slim_Pant_grey_Vivikes 799NOK.jpg14h1783-2d-0002

Her kommer endelig ukens antrekk, uke 42! Jeg vet ikke hvordan det har vært der du bor i dag, men i dag kom altså den aller første snøen i Oslo-området. Ikke helt motivert for det, kjenner jeg. Så ukens antrekk er preget av komfort og en miks av sporty & chic. Peferfekt på en gufsen dag som denne.

1822817401_6_1_1

Strikkegenser fra Zara, kr 559.

Stilig i strikk! En tykk strikkegenser har du alltid bruk for, og denne med A-form og høy hals passer like bra til hverdags og jobb, som en tur på hytta. Kombiner den gjerne med en smal jeans eller dressbukse, for fin balanse i antrekket. Til dette passer det godt med ankelboots, bikerboots (om du går for den litt rocka varianten) eller sneakers, om været tillater det.

Grey_Slim_Pant_grey_Vivikes 799NOK.jpg

Grå dressbukse fra Vivikes, kr 799.

Dress for suksess! Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg har fått helt dilla på dressbukser om dagen. Til hverdags. Og jeg liker å kombinere dem med grovere materialer, slik som for eksempel en strikkegenser. Synes det utgjør en spennende kontrast. Det litt pene mot det grove og røffe. Ikke minst er de behagelige på, og et bra alternativ til stretchjeansene som jeg har bodd i de siste sesongene.

hmprod-1

Hvit kåpe fra H&M, kr 799. 

Snehvit! Ok, jeg innrømmer det. Hvitt yttertøy er ikke veldig praktisk. Men fy søren så lekkert! Så da må du nesten velge, det praktiske eller det stilige? 😉 Ikke minst vil en hvit kåpe lyse fint opp i den mørke tiden. Går du for en minimalistisk og klassisk variant, slik som denne, har du en kåpe som passer til mange antrekk. Både til hverdags og mer pyntet anledninger.

14h1783-2d-0002

Gummistøvel med snøring fra Eurosko, kr 649.

Stilig støvel! Når det kommer til fottøyet, derimot, kan det være lurt å tenke litt mer praktisk. På en dag som denne, med snø og sludd, er det smart å velge noe som holder deg tørr og varm på bena. Denne gummistøvelen minner veldig om de legendariske Dr. Martens-bootsene, og er en spennende motsats til klassiske støvelene vi er vant til å se.

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s