Klar for en fest??

God mandag, bra damer! 🙂 Det er kanskje ikke akkurat i dag du føler deg som aller mest feststemt. Men siden jeg er mye ute og løper om dagen, i forskjellige butikker, kan jeg rapportere om at sesongens partyantrekk allerede er på vei inn i butikk. Så derfor tenkte jeg å tipse om to kjoler som er i salg nå, og som virkelig vil gjøre deg til festens dronning.

KAP_747683_highres

Bra damer = gulldamer!! Med denne gullkjolen får du mye valuta og moro for pengene. For hva får oss vel i mer feststemning enn gull og paljetter? Og så begge deler, da. I én kjole!! Style den med tette strømper og høyhælte ankelboots for et litt rocka uttrykk, for deg som føler for det. Eventuelt en dressjakke eller skinnjakke utenpå. Alt etter som hva du føler deg mest vel og pyntet i.

Gullkjole fra Kappahl, kr 399.

hmprod hmprod-1Grønt er skjønt! Det er jo ikke til å komme utenom, når vi snakker om selskapstøy er det veldig mye sort, hvitt og kanskje litt rødt som går igjen. Derfor er det alltid deilig å se litt andre farger. Slik som denne superfine paljettkjolen i en slags jadegrønn fargetone. Ikke minst er den utrolig lekker med den dype utringningen i ryggen. For deg som er så modig at du kan ha det. Alternativt kan du jo bare ha en bolero, dressjakke eller skinnjakke over. Noen høyhælte pumps vil være prikken over i-en her.

Grønn paljettkjole fra H&M, kr 599.

(Foto: Produsentene)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Inspirasjon, Mote, shopping og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Klar for en fest??

 1. Jorunn K Almendingen sier:

  Er vel en grunn til at min venninne kaller meg for glitterdama! 🙂 Nydelige kjoler. 🙂 Føler meg litt sånn som kråka, elsker alt som glitrer. 🙂

  Lik

  • BRA DAMER! sier:

   Hahaha! Det er ikke gull alt som glitrer, men fy søren så lekkert det kan være!! 😉 Blir ikke mer fest enn med paljetter, vet du! Fortsett med det! 🙂

   Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s