Ukens antrekk: Uke 40!

S0000007191667_F_W40_20140924122427680322_F_03

hmprod-87284301040_2_1_1

Det er mandag, det er høstferie for noen, og jeg trår til med en litt småsær og morsom, preppy look for uke 40! 🙂

S0000007191667_F_W40_20140924122427

 

Genser med motiv fra Holly & Whyte by Lindex, kr 299.

Humor! Jeg er stor fan av litt humor i hverdagen, også i klesveien. Det jeg ikke er like stor fan av er navn og logoer, men denne var likevel så søt at det fikk passere. En klassisk grå genser som denne (uten motiv) er uansett et godt tips, dersom du ønsker å teste ut den litt mer preppy looken. Perfekt i kombinasjon med et skjørt, kanskje ruter eller skinn (som her) og en skjorte inni.

680322_F_03Hvit skjorte fra Kappahl, kr 199.

En evig klassiker! En hvit skjorte blir aldri feil. Eller den har i hvert fall mange bruksområder. Bruk den sammen med jeans og en lang, strikkejakke utenpå, for et supert hverdagsantrekk. Eller inni en dressjakke, en kardigan eller sammen med en skinnbukse eller skjørt. Kombinasjonen sort/hvitt går aldri av moten, og en hvit skjorte er et perfekt basisplagg for en hver garderobe.

hmprod-8Brunt skinnskjørt fra H&M, kr 899.

Skinn er (fortsatt) IN! Det finnes snart ikke den butikk eller nettsted som ikke har skinn i sitt sortiment for høsten. Men begynner du å gå lei de sorte skinnplaggene, er kanskje tiden inne for å vurdere et brunt alternativ? Brune skinnplagg vil fremstå som en tanke softere og litt mer feminint enn de klassiske sorte plaggene, som er utvilsomt hakket mer rocka. Med andre ord et supert alternativ om du ønsker å myke opp antrekket, men fremdeles liker det røffe, moderne uttrykket som et skinnplagg gir.

7284301040_2_1_1

Mokasiner med gulldetalj fra Zara, kr 559.

Walk this way! Skal du først kjøre den preppy looken, kan du like gjerne gjøre det fullt ut. Et par mokasiner, slik som disse med fiffig gulldetalj, passer helt supert til et slikt antrekk. Og merk deg dessuten at de spisse tuppene er på vei tilbake. Faktisk en smule mer elegant enn de runde og butte tuppene, bare du blir vant til det. Dessuten sier «motereglene» at spisse sko gir deg lengre ben, dersom du lurte.

(Foto: Produsentene)

4 kommentarer

  1. Stilig. Dette skjørtet venter jeg på å få i posten fra H&M. Er spent på det, men har noen skinnplagg fra H&m fra før og synes det er ganske god skinnkvalitet på de. Er enig i at det er kjekt å være litt leken i stilen av og til. 🙂

    Liker

    • Hei Jorunn! 🙂 Tusen takk! Ja, skinn er IN, og det samme med spisse sko. Takk for mail, forresten! Du får snart svar fra meg! Fortsatt fin høstuke! Vibeke 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s