Dagen er ikke helt den samme uten …

images-1

… rød leppestift! De av dere som kjenner meg godt, vet at jeg rett og slett ikke kan leve uten. Det høres sikkert fryktelig jålete ut, men jeg ser egentlig ikke på meg selv som så veldig jålete. Rød leppestift har bare blitt mitt varemerke, og jo rødere jo bedre. Hver eneste dag siden jeg ble 18, har jeg brukt rød leppestift. Uavhengig om det er IN eller ikke. (Heldigvis kommer trenden med røde lepper med jevne mellomrom tilbake!). Og jeg kan rett og slett ikke gå ut døren uten. (Maskara, derimot, kan jeg helt fint klare meg uten). Jeg har hatt mange favoritter opp gjennom, og akkurat nå heter yndlingen Passion og kommer fra Chanel.

Unknown

… CC-cream fra Supergoop! Jeg har skrevet om den før, og nevner den gjerne igjen. Denne fargede kremen med solfaktor, har for lengst erstattet foundation i hverdagen for meg. Den dekker akkurat passe etter min smak, uten å føles eller se ut som jeg har på meg en maske. Siden jeg også har noen røde partier i ansiktet og sprengte blodkar, jevner den fint ut disse. Bare husk å bruke en god fuktighetskrem under, om du som meg er plaget med ekstra tørr hud i vinterhalvåret.

images

… tryllepennen fra YSL! Helt siden den kom på markedet i 1991, har concealeren vært en av mine store favoritter. Jeg liker at den er praktisk og lett å påføre, siden den kommer som en penn med børste foran, og at den kan brukes både til å dekke over urenheter og røde partier, samt lette mørke ringer under øynene eller partiet rett under øyenbrynene. Dette fordi den også inneholder lysreflekterende partikler som gjør at området der den brukes vil se lysere ut.

b_024089

… et mattende pudder! Selv om jeg egentlig har veldig tørr og sensitiv hud, blir jeg alltid blank i T-sonen utover dagen. Da har et mattende pudder i vesken vært redningen mang en gang, og min trofaste favoritt i mange år har vært det transparente pudderet fra Lancôme, Poudre Majeure Excellence. Altså helt uten farge. Så akkurat som gamle damer, pudrer jeg nesen med jevne mellomrom 😉

images-7

… fukt, fukt, fukt! En god fuktighetskrem er alfa og omega for meg. Ikke minst nå som jeg merker at huden begynner å bli tørrere igjen pga kaldere luft ute. Men jeg synes, for å være helt ærlig, at det er vanskelig å finne en som dekker behovet mitt. Så det ender ofte med at jeg kjøper noen helt nøytrale på apoteket, siden jeg har så sensitiv hud. Men jeg har hatt gode erfaringer med kremer fra Clarins, Ren, A-derma og Avène, for å nevne noen. essie-nail-polish-too-too-hot_250x250

… noe på neglene! Altså jeg er nok litt miljøskadet, for har du først begynt å lakke neglene, er det vanskelig å slutte. Min soleklare favoritt i hele sommer har vært too too hot fra Essie. Altså en skikkelig klar og fin rødfarge. Og jeg synes den funker veldig bra fortsatt. Er liksom ikke helt klart for mørke negler ennå, kjenner jeg. Rødt er dessuten en evig klassiker, som jeg synes passer til det aller meste.

images-5 images-4

… en deilig duft! Akkurat nå har jeg to dufter som jeg bytter på. I hverdagen går det mest i Un Jardin Sur le Nil fra Hermès, og på kveldstid og til festlige anledninger er min nye favoritt Black Opium, den nyeste duften fra YSL. Den er bare helt rå. En mystisk blanding av vanilje og krydder, som jeg egentlig ikke er så fan av. Men denne duften er virkelig til å bli avhengig av 😉

Der fikk dere altså mine favoritter som jeg bare MÅ ha hver dag. Ha en skjønn dag videre, bra damer! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s