Ukens antrekk! Uke 37

hmprod Lindex_249NOK_S0000007145002_F.jpg  1934244400_6_1_1Bianco_899NOK_24-47849-62-05.jpg-2

Hei igjen, bra damer! Tenkte jeg skulle begynne med noe nytt her på bloggen. Nemlig en gang i uken sette sammen forslag til et antrekk, basert på sesongens trender. Så her kommer det første i rekken, for den kommende uken. Altså uke 37. Perfekt i overgangen mellom sommer og høst. Hope you like! ❤hmprodStrikket ponchogenser i akryl med stor hals fra H&M, kr 249.

Denne sesongen gjør ponchoen et solid comeback, og dukker opp i mange varianter. Her ser du den i en slags krysning mellom poncho og genser med stor krage, som er et annet hett stikkord for sesongen. (Husk forøvrig regelen om vid overdel = smal underdel, for fin balanse i antrekket og figuren!)

1934244400_6_1_1Smale slim fit jeans fra Zara, kr 399.

Er det en ting som aldri går av moten, er det jeans. Stretchjeansen har forlengst kommet for å bli, og det er en grunn til det. Den er rett og slett utrolig behagelig å ha på. Perfekt i kombinasjon med det meste, og gjerne sammen med en oversized genser, slik som her.

 

Bianco_899NOK_24-47849-62-05.jpg-2

Leopardmønstret pumps fra Bianco, kr 899.

Trenden med dyreprint er definitivt over oss for fullt. Personlig synes jeg den fungerer best i mindre doser, for å sette en ekstra spiss på antrekket. For eksempel i form av et par frekke sko til et enkelt antrekk med jeans. Lindex_249NOK_S0000007145002_F.jpgSkulderveske i imitert krokodilleskinn (22×15 cm) med tre lommer fra Lindex, kr 249.

På veskefronten er utvilsomt den praktiske skuldervesken i vinden som aldri før. Perfekt for deg som ikke ønsker å drasse på de store veskemodellene, og som liker å ha begge hendene fri. Imitasjoner av krokodilleskinn er også et viktig stikkord denne sesongen. (De ekte krokodillene lar vi få være i fred!)

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s