Hot, hot, hot!!!

Jammen er det godt og varmt om dagen. Må innrømme at jeg aldri har vært så veldig fan av stekende sol og klamme sommerdager, selv om jeg liker å være ute, gå turer, sløve i parken, grille, ta bilder, se på solnedganger og sånt. Men jammen tror jeg at jeg begynner å sette mer pris på denne årstiden enn jeg har gjort før. Alt det fine været gjør jo noe med humøret til folk, og det smitter. Og det er klart, om det blir for varmt er det bare to ting å gjøre …

Enten dette!

fcbae2cd59e2a3d0759d53c2410c60bc

Eller dette!

ddd71c12bcdf20c149a406f6da36bda1

Woop, woop! Håper du nyter fine sommerdager og setter av tid til å kose deg mellom slagene, selv om ferien for de fleste ikke har begynt riktig ennå. I morgen tenkte jeg å tipse om fine sommerantrekk i varmen. Ciao, bellas!!!

(Foto: Pinterest.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s