SUMMERTIME!!!

26cf75c007b21c29afcc85ac38ba9309

Mama mia, for en herlig pinsehelg!!! Min har bestått i bursdagsfest i parken på lørdag, deretter musikkensdag med blant annet Toini & the Tomcats, og tilslutt Pigalle. Lenge siden jeg har rocka så mye. Og jeg tuslet ikke hjem før det hadde blitt tidlig søndag morgen 😉 Hagearbeid, strandliv og fotosafari har fylt opp de to neste dagene. Nå er jeg godsliten og glad etter masse deilig sol, sommer, flotte folk og fine opplevelser. Håper dere har hatt det like herlig som meg, bra damer!! Jeg er snart tilbake med mer. Ses plutselig, da! Ciao! 🙂

(Foto: Pinterest.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s