Tid for te!

T-TE_gruppbild_alla_6_crop-840x233

Snublet nylig over disse utrolig fine te-boksene på nett! Det viser seg at bak temerket, som kaller seg for T-Te, står svenske Johan & Nyström. Forhistorien er en gjeng med kaffeentusiaster som ville forandre den svenske kaffekulturen. Noe som i 2004 førte til oppstarten av Sveriges, per i dag, yngste kaffebrenneri. Kaffen brennes for hånd med en metode som kalles for Slow Roast, for å lokke fram det aller beste i kaffen. Ambisjonen er å brenne Sveriges mest etiske og miljøvennlige kaffe. I tillegg har de også en visjon om å få flere til å like og drikke te. På Söder i Stockholm driver de sin egen koseptbutikk, som består av både kaffe- og tebar, hvor det også avholdes egne kurs. Butikken har som mål å tilby det beste fra kaffe- og teverdenen, med alt fra ferskbrent kaffe til tilbehør fra Japan. Du finner den i Swedenborgsgatan 7, rett ved Mariatorget.

T-TE_persika_citrongras_crop_2100

Økologisk grønn te med fersken og sitrongress.

T-TE_havtorn_granatapple_crop_2100

Økologisk rooibos-te med granateple og havtorn.

T-TE_chai_masala_crop_2100-840x560

Økologisk svart te, Chai Masala.

T-TE_hallon_vanilj_crop_2100

Økologisk svart te med bringebær og vanilje.

konceptbutiken_johanochnystrom-840x559

Bilde fra koseptbutikken i Stockholm.

(Foto: Alle bilder er hentet fra hjemsiden www.johanochnystrom.se)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Mat, Shopping og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s