Sommerklare legger og føtter!

Det kom litt brått på, men plutselig ble det skikkelig sommertemperatur ute! Noe som betyr fritt frem for blåhvite ben. I hvert fall er mine det, og jeg er neppe er den eneste. Men det er jo bare å hoppe i det. Jo mer jeg skjuler dem, jo lengre tid tar det før de får litt farge. En ting som i hvert fall får meg til å føle meg en liten tanke bedre, er å gi bena en runde med en skikkelig god skrubb. For deretter å fylle på med bodylotion. Og så kan det være lurt å gi føttene litt ekstra stell, før du flasher dem i sandalene. Her kommer noen av mine favoritter som får kjørt seg nå:

mango-body-scrub_l

Mango Sugar Body Scrub fra The Body Shop, kr 189.

Dette er en av mine absolutte skrubb-favoritter! Den skrubber bort døde hudceller, stimulerer mikrosirkulasjonen og lukter utrolig godt. Ikke minst legger den igjen en slags hinne på huden, som gjør at du egentlig ikke trenger ekstra fuktighetskrem etterpå.

85605-forside

Bodylotion i serien Oil Therapy fra Biotherm, kr 239. (lurer på om den koster kr 199 på Gardermoen)

Denne pleier jeg alltid å kjøpe med meg på taxfree når jeg er ute og reiser, dersom jeg har gått tom. Og forsøker gjøre det til en fast rutine alltid å smøre meg godt inn etter hver eneste dusj. Denne er tilpasset en tørr hudtype, noe som passer meg perfekt, og så dufter deilig av aprikos.

fotfil_kicks

Dobbeltsidig fotfil fra Kicks, kr 25.

Akkurat som neglene trenger å files, trenger føttene en fotfil. Spesielt etter en lang vinter, for å slipe bort tørr og hard hud. Aller helst bør man gjøre det jevnlig hele året, for å holde føttene/fotsålene myke og fine. Ha den derfor lett tilgjengelig på badet, og bruk den gjerne i forbindelse med et deilig skumbad. Har du ikke badekar, går det alltids an å ta et fotbad. Slik at du sørger for å myke opp huden først.

Generate

Virgin Olive Oil Foot Treatment fra serien Skin Treat til Kicks, kr 69.

At olivenolje er godt for mange ting, visste du sikkert fra før, og denne fotkremen er helt super mot sprukken og tørr hud på føtter og hæler. Jeg smører gjerne på et godt lag før jeg legger meg, så den får muligheten til å trekke godt inn over natten. Dersom du er bekymret for å få krem på sengetøyet, kan du ta på noen løse sokker utenpå.

clinique_lakk

A Different Nail Enamel er en neglelakk fra Clinique, kr 170.

Jeg vet at noen synes lakkerte tånegler kan være tacky. Personlig synes jeg bena bare ser mer velstelt ut med noen strøk neglelakk på tærne. Selv liker jeg godt en frisk rød- eller korallfarge, men ønsker du en mer nøytral variant, kan du jo velge en svak rosatone.

Denne lakken fra Clinique er faktisk testet av øyeleger, siden noen reagerer på den sterke lukten og begynner å svi i øynene under lakking av negler. Den skal også tørke ekstra raskt.

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s