50 Women Who Prove Personale Style Gets Better With Age

Yes, yes, yes!!! Jeg snublet ved en tilfeldighet over denne artikkelen på nettstedet stylecaster.com:

http://www.stylecaster.com/50-stylish-older-women/

Den er fra desember i fjor, men innholdet er jammen så aktuelt!!! Artikkelen ble til på bakgrunn av en britisk spørreundersøkelse, hvorpå 1711 kvinner i alderen 18-65 ble intervjuet om sine mote/shoppevaner. 53% oppga at de hadde mistet selvtilliten i forhold til sin egen stil i en alder av 42 (i snitt), delvis fordi de alltid var på jakt etter klær som var passende i forhold til alderen. Og nettopp det kan jo som kjent være et stort problem. For hva er egentlig passende for alderen? Det er her jeg mener mange går i den største fella! Neida, det er ikke meningen at du skal se ut som du er 25 når du er 45, men veldig mye handler også om at kroppen din forandrer seg med alderen. Du trenger rett og slett å bli kjent med deg selv på nytt! Sannsynligvis kler du ikke det samme snittet eller fasongen som da du var 25, derfor gjelder det å finne ut hva som passer deg nå.

For dette handler ikke om at du ikke kan bruke korte skjørt om du har passert 40. Det er det dummeste jeg hører! Føler du deg vel i det, og har flotte ben, er det klart du skal vise dem frem. Igjen handler det om hva du faktisk kler. Det finnes jo også nyanser av korthet. De aller korteste er vi nok ferdig med, det er bare å innse, men midt på låret er absolutt akseptert (dersom du finner det rette snittet og har ben til det). Tilsvaret på undersøkelsen og poenget med artikkelen, var altså å vise 50 damer, i alderen 42 til 92 som beviser at personlig stil bare blir bedre med alderen. Flere av dem har jeg skrevet om på bloggen tidligere. Her er noen av dem, som definitivt beviser at god stil kjenner ingen alder. Bare se, og bli inspirert!!!

1715de2071a83dbc7e69462b4637e4a1

Modellen Carmen Dell’Orefice. Alder: 82

339x543

Sjef og kreativ ansvarlig hos J.Crew, Jenna Lyons. Alder: 44

361x543

Tidligere interørdesigner, nå stilikon, Iris Apfel. Alder: 92.

361x543.jpgrusso

Moteredaktør og kreativ ansvarlig for japanske Vogue, Anna Dello Russo. Alder: 52
385x543

Skuespiller og modell, Lauren Hutton. Alder: 70

339x543.jpgemmanuelle

Moteredaktør for franske Vogue, Emmanuelle Alt. Alder: 46

358x543

Artist og popstjerne, Kylie Minogue. Alder: 45

358x543.jpgMarant

Designer, Isabel Marant. Alder: 46

361x543.jpgJulianne

Skuespiller, Julianne Moore. Alder: 53

(Foto: Alle bilder er hentet fra stylecaster.com, og artikkelen: http://www.stylecaster.com/50-stylish-older-women/)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s