Hotellet med bare ett rom!

Har du ennå ikke lagt planer for påsken, er det ennå ikke for sent! Hva med en svipptur til Køben? Selv var jeg der en bitteliten tur i dag, for å gjøre et eksklusivt intervju som jeg skal legge ut på bloggen litt senere. Dessverre ble det ikke tid til hverken shopping eller å rusle rundt i den koselig byen, som jeg bare blir mer og mer glad i. Men har du muligheten, anbefaler jeg så absolutt å ta en tur! Ved en tilfeldighet snublet jeg over denne artige kuriositeten, nemlig verdens minste hotell. Det har faktisk bare ett rom! Men, som de sier selv, for et rom! En natt med dobbelseng koster kr 1800, og det ser faktisk ut som de fortsatt har ledig i påsken. Kanskje noe for deg som liker det som er litt utenom det vanlige? Perfekt for en romantisk overnatting for to, og avkjølede bobler kan bestilles til ankomst. I første etasje finner du i tillegg en liten, sjarmerende kafé. For mer info, sjekk ut denne linken: http://centralhotelogcafe.dk/

Og her noen bilder fra hotellet og kafeen som ligger i Tullinsgade 1 på Vesterbro:

hotel_01hotel_03cafe_16cafe_05

(Foto: centralhotelogcafe.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s