10 fine vårskjørt du trygt kan bli sett i!

Vi har jo stilt klokka en time fram, og plutselig tok vi et kjempeskritt mot lysere tider. Man blir jo så glad av sånt! Det betyr at tiden snart er inne for å vise frem de melkhvite leggene igjen. Her kommer 10 fine skjørt å gjøre det i. Eller om du vil jukse med strømper under, da. Det må være lov! For da kan du begynne å bruke dem allerede nå. Jippi!!!

1154_SL_25

Trenden med skinnskjørt fortsetter! Men begynner du gå lei de sorte, kan du jo teste ut en mer lysere og vårlig variant. Slik som dette i beigerosa fra H&M, kr 1399.S0000007084581_F_Holly& Whyte_299NOK.jpg (1)

Kan det egentlig bli nok paljetter? Et skjørt med paljetter gjør hverdagen straks morsommere og mer glamorøs. Med nedtonet topp og tilbehør til, kan du helt fint bruke det midt i uken. Skal du på fest, bytter du ut toppen med en penere bluse og skoene med litt høyere hæler. Skjørt med sølvpaljetter fra Lindex, kr 299.

SS14_Bruuns_Bazaar_26656B49900_SEK1399_NOK1399

Striper i alle varianter får vi ikke nok av! Her et skjørt med en striper på skrå, for en ny vri. A-formet skjørt fra Bruuns Bazaar, kr 1399.2531705430_6_1_1

Jeg har sagt det før, men sier det igjen, et plagg med blomster på hører våren til. Slik som dette smale skjørtet med litt lengde på fra Zara, kr 399.

ss14_Epilogue_Maxime Skirt_1200 (1)

Rødt svingskjørt, anyone? Den A-formede fasongen er definitivt tilbake. Og dukker opp i både korte og litt lengre varianter. Med et kardigansett og noen søte ballerinasko til, kan du svinse og svanse deg nedover gaten. Skjørt fra Epilogue, kr 1200.WHIITE SS14 Nava DKK 999

Det smale blyantskjørtet, eller sekretærskjørtet om du vil, er en evig klassiker. Og det er en grunn til det. Et slikt smalt skjørt ser utrolig pent ut på, dersom du har funnet det rette snittet og lengden. Her i en moderne variant med grafisk mønster fra Whiite, kr 1200.SS14_byMaleneBirger_Mox_skirt_SEK1799_NOK1699

Eller hva med en gul variant? Her i en mer pastellfarget variant som blir lekker utover nå. Smalt skjørt fra By Malene Birger, kr 1299.stef03_639

En herlig sommerdrøm fra Ilse Jackobsen. Den dama kan jammen mer enn å lage gummistøvle! Skjørt med blomsterprint, kr 750.Vivikes_Istanbul_skirt_torquise_499NOK.JPG

Det fotside skjørtet er også IN igjen. Match det med en singlet og et par sandaler, når det blir litt varmere i lufta. Eventuelt med en olajakke utenpå, mens vi venter på sommeren. Nesten like deilig som pysjbukser! Dette kommer fra Vivikes og koster kr 499.Baum_SS14_Skirt_2099NOK (1)

Lag-på-lag-med-rysjer-skjørtet ble vi forelsket i da Isabel Marant først presenterte det for noen år siden. I ettertid har det dukket opp i mange varianter og prisklasser. Her i en florlett sommervariant fra Baum und Pferdgarten, kr 2099. Synes du det var i overkant, finnes det rimligere varianter å få tak i.

PS! Mitt triks med litt korte skjørt, er å ha noen tette strømper under. Da er det plutselig ikke så skummelt, siden jeg føler meg mer kledd. Nesten som å ha en tights under. Men om sommeren foretrekker jeg litt lengde på skjørtet. Så gjør som meg, benytt sjansen til å lufte de korte skjørtene nå, før det blir FOR varmt!!! 😉

(Foto: Produsentene)

4 kommentarer

 1. Så mye flotte skjørt! Er alt for lite flink til å bruke skjørt, unntatt når jeg er i varmere strøk, men dette var inspirerende:)

  Liker

 2. ÅÅÅÅ så mange fine skjørt. Jeg er så glad i skjørt, og har sikkert 80 skjørt i garderoben. Jeg liker så godt skjørt fordi jeg føler meg feminin og en kan variere mer hva en har oppe en ved bruk av kjole. Når jeg bruker bukse liker jeg best å ha bluse til for å være feminin, men et skjørt kan jeg gjerne tone ned med en genser eller t-skjorte.

  Liker

  • Oj, det var mange skjørt, Kari! Så gøy!! 🙂 Helt enig med deg, skjørt er både feminint og åpner for mange flere kombinasjoner enn med kjole. Tusen takk for hyggelig kommentar! Ha en super helg videre! Vibeke 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s