Kate Hudson for Lindex!

Du har kanskje sett kampanjen allerede, for i går ble altså den nye boho chic-kolleksjonen med Kate Hudson som frontfigur lansert hos Lindex. Hun har ikke designet kolleksjonen selv, men satt sammen og stylet sine favoritter. I tillegg til at hun altså er ansikt utad for kampanjen. Det ryktes at flere godbiter er utsolgt allerede, så her er det bare å hive seg rundt om det er noe som faller i smak. Jeg bare digger Kate Hudson og den herlige, positive energien hun utstråler, for ikke å glemme stilen hennes. Her får du en liten smakebit fra kolleksjonen og Kates egne stylingtips:

(Video: Youtube.com)

2 kommentarer

 1. Det er faktisk et par ting fra denne kolleksjonen jeg kunne ha tenkt meg, bl.a. den mønstrete kjolen og jakka med nagler! Har alltid syntes det var «fresht» med litt sånn boho-stil om sommeren 🙂

  Liker

  • Jeg er helt enig med deg! Kjempemye fint i denne kolleksjonen. Det var derfor jeg følte for å legge den ut også. Innlegget er med andre ord ikke sponset av Lindex 😉 Må si jeg synes det er utrolig gøy når lavpriskjeden tøffere seg og lager flotte ting som dette!

   Vibeke 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s