Voksne damer er hot!

Forsiden av britiske Vogue som er i salg nå:

nigella-tekst

Kjenner du henne igjen? I den aller ferskeste utgaven av Vogue, er det ingen andre enn den verdenskjente tv-kokken, skribenten og forfatteren Nigella Lawson som har fått pryde forsiden. Og ikke nok med det, 54-åringen stiller opp nesten uten sminke. Dog kan det diskuteres om bildet er retusjert eller ikke. Uansett er det en svært spennende trend i tiden, at det ikke kun er pur unge modeller/kjendiser som skal selge høyprofilerte motemagasiner. At det nettopp er Vogue Nigella stiller opp for, er neppe tilfeldig. Hun har nemlig i en årrekke, siden 1995, hatt en fast spalte i det anerkjente trendmagasinet. For april-utgaven av Vogue stiller hun i en grønn drøm av en blondekjole fra motehuset Burberry Prorsum. Heia voksne damer på cover!! 🙂

(Foto: Vogue.co.uk)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s