Sett farge på tilværelsen!

119b2d59edfe41b0b20a1e832b45e0f4

Godt sagt av den kjente, amerikanske designeren! Eller sagt på en annen måte, velg klær som får deg til å føle deg vel. Som du ønsker å flytte inn i. Ikke velg klær fordi noen forteller deg at akkurat den MÅ du ha akkurat nå. Du må ikke noe som helst, og velger du klær som passer deg og din fasong, vil du også føle deg flott. Og tro meg, det vil også synes!

Når det er sagt, er det viktig av og til å utfordre seg selv litt. Så kanskje det er nettopp i dag du skal prøve en ny farge? Eller velge den toppen med mønster som du kjøpte for en stund siden, men som bare ble hengende i skapet? Det er fort gjort å kjøre seg fast i det samme mønsteret, velge det mest praktiske og trygge, og da kan det være greit med et lite spark bak! Jeg heier på deg!!!

SLIK GJØR DU!

1. Start med et plagg eller et tilbehør i en sterk farge. For eksempel en topp, et skjerf, en veske eller et par sko. Et helt antrekk i en sterk farge eller flere, kan fort bli i meste laget for noen og enhver.

2. Har du en yndlingsfarge eller en farge som du alltid føler deg vel i, er sjansen stor for at du kler nettopp denne også. Er favorittfargen din for eksempel blått, kan du ta utgangspunkt i denne og kanskje trå til med en litt sterkere variant av fargen neste gang du er på shopping?

3. Starter du med en knallfarget topp, kan det være trygt å kombinere den med et par jeans eller noen andre bukser eller skjørt i en nøytral farge som sort, grått eller hvitt. Da blir ikke helheten for prangende.

4. Velger du en kjole eller topp i en sterk farge, kan en jakke utenpå være til god hjelp, dersom du ønsker å tone det litt ned. En kardigan eller blazer i en rolig, dempet farge kan være et lurt valg.

5. Har du et helsort antrekk, kan det være superlekkert med et element i en annen farge. Som et stort smykke, en veske, et par sko eller noen fine strømper i en fin kontrastfarge.

6. Prøv deg fram! Det som passer for noen, passer kanskje ikke for andre. Men ikke vær redd for å prøve eller være litt leken i hverdagen. Humøret får seg garantert en boost!

Baum_SS14_Top_1599NOK

Hva med en oransje, blomstrete topp for å hylle våren som forhåpentligvis snart er her?

Topp fra Baum und Pferdgarten, kr 1599.

PartTwo799nokE44543019_333_t-main.png

Kanskje på tide å bytte ut den sorte buksen med noen glade, grønne i stedet for?

Bukse fra Part Two, kr 799.

Baum_SS14_Cardigan_1299NOK

En gul kardigan vil garantert piffe opp humøret, både for deg selv og alle rundt deg. Les mer om gult som en av vårens trendfarger her.

Kardigan fra Baum und Pferdgarten, kr 1299.

SoakedInLuxury_kr399.LIANNATOP_01_02.jpg

Den knallblå fargen har mange navn, både kongeblå, kinablå og yves klein-blå for å nevne noen. Ved å velge en topp i en sterk farge, gjør du antrekket straks mer spennende. Bruk en sort eller grå jakke utenpå, dersom du ønsker å tone det hele litt ned.

Kortermet bluse fra Soaked in Luxury, kr 399.

Beckso%u0308ndergaard_699NOK_h-jungle_64057_663.jpg

Svikter motet med å velge et helt plagg med mønster eller i en sterk farge, kan en løsning være å velge et skjerf med farger på. Da kan du også ta det av deg i løpet av dagen, dersom du plutselig synes det blir litt mye.

Skjerf fra Becksøndergaard, kr 699.

DON DONNA_INSS14__8656_299 SEK

Alternativt en rød veske, som er en fin måte å tilføre et element av farge til antrekket på.

Veske fra Don Donna/Morris, kr 299.

Uansett hvordan du velger å gjøre det, husk at øvelse gjør mester! Har du aldri brukt farger før, er det ikke sikkert det føles naturlig i starten. Men har du først blitt vant til det, vil en helt ny verden åpne seg. Plutselig har du uendelig mange flere muligheter, og du blir garantert litt gladere på kjøpet. Prøv, da vel!

1b7758bffa8cfaabaaacf987e93decdb

(Foto: Produsentene og Pinterest.com)

2 kommentarer

  1. Veldig fint at våren kommer med masse farger, altså! Sier jeg, som har på meg grått skjørt og grå genser i dag, hehe. Men har jo skaffet meg en rosa kåpe til våren, elsker den!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s