Så sant som det er sagt!

f7c9ccf4851e96c10c733f6306bbb49b

Jeg kunne ikke vært mer enig! Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, trender bør brukes til inspirasjon, ikke til å følges slavisk. Selvsagt er det gøy med nye ting, men nye ting kan helt fint la seg kombinere med det du har hjemme i skapet fra før. Gjenbruk er et viktig stikkord dersom du også er opptatt av å tenke miljø. Og det beste av alt, trender går ofte i bølger. Så dersom du titter veldig godt etter, enten på loftet eller innerst i skapet, så har du kanskje noe hengende fra sist årets trender var IN?

(Foto: Pinterest.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s