En festlig tanke!

Nå er kanskje ikke fest og moro det du tenker aller mest på en mandag morgen. Du har kanskje mer enn nok med å komme deg etter helgens festligheter, eller om ikke annet å komme deg gjennom dagen. Men jeg fikk nyss om en morsom idé som jeg må dele med dere. En jeg følger på instagram la ut et bilde av seg selv sammen med fire venninner, og under stod det at hun fyller 50 år i år. I stedet for å ha en stor fest, skulle hun ha mange små. En hver måned. For en fantastisk ide! Spesielt når vi snakker et rundt tall. I disse dager er det jo nærmest forventet at man skal slå på stortromma og invitere alle man kjenner til stor fest. Denne formen passer jo ikke for alle. Enten det er av økonomiske grunner eller andre årsaker. Ved å ha en liten fest hver måned, kan du samle de du bryr deg aller mest om i små grupper, eller fra forskjellige faser i livet, enten det er familie, gamle venner, nye venner, jobbkollegaer, tidligere studievenninner osv. Og det er jo ikke nødvendig å legge lista så høyt, men hva med å ha et slags tema for kvelden? For eksempel en fransk eller italiensk aften. Moustache-effekter kan fort bli en icebreaker, dersom folk ikke kjenner hverandre så godt fra før. Og fyller du ikke rundt tall i år, er det lov å rappe ideen likevel. Alltid noe å feire!

a098e8110df308beada903ccdc96df1e

fc5d7f644e8607b2731115dda7586428a500ba507f44a9349ec9471a1d27f22b

(Foto: Pinterest.com)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s