Filmnytt fra Coen-brødrene!

Akkurat nå kjenner jeg at jeg gleder meg til den nye filmen fra Coen-brødrene. De er jo kjent for å lage en tanke småsære, men bra filmer, slik som Fargo, The Big Lebowski, A serious man og No country for old men, for å nevne noen. 28. februar har den aller nyeste Coen-filmen, nemlig Inside Llewyn Davis, norgespremière. Og som vanlig skorter det ikke på kjente navn på rollelisten. Blant annet har Justin Timberlake skaffet seg en rolle i denne. Det samme gjelder den legendariske John Goodman. For ikke å glemme den svært talentfulle Carey Mulligan, som for lengst har gjort seg bemerket i fimer som The Great Gatsby, Drive, An Education og Never let me go. For filmnerder kan jeg nevne at den har fått 7,9 på imdb, noe som regnes for veldig bra. Les mer om den her! Eller se traileren:

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Film og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s