BRA DAMER! Uke 3: Frederikke Hviid

Den danske designeren Frederikke Hviid, som står bak merket Whiite, hadde jeg den store glede av å møte rett før jul. Da fikk jeg også en titt på spennende nyheter for vår/sommer 2014. Whiite selges i utvalgte butikker i Bergen, Kongsberg, Oslo, Sandnes og Trondheim. En ting er at dama er en knakende dyktig designer, hun er også en utrolig sympatisk og bra dame! Noe jeg fikk bekreftet da jeg kom over dette innlegget fra sist sommer på blog.whiite.dk. Det viser seg at Frederikke er medlem av Albrightgruppen som via Danske Røde Kors ifjor hadde en innsamlig for kvinner og barn i Syria. I den anledning designet hun en T-skjorte for å formidle dette budskapet. Heia Frederikke! Heia bra damer!

IMG_6660

Smakebiter fra den nye vår/sommerkolleksjonen til Whiite:

Runway pic 5 Runway pic 4 Runway pic 6

3 Runway pic 3 Runway pic 1

(Foto: whiite.dk)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s