Dagens skjønnhetstips: Håndkrem!

Visste du at det som kan avsløre alderen din faktisk er hendene dine? Eller enda verre, de kan få deg til å se eldre ut enn du faktisk er. Vi er ofte flinke til å smøre oss inn med kremer i ansiktet, men hendene er veldig lett å glemme. I vinterhalvåret gjør i tillegg den kalde luften ute og den tørre inne, at både negler, neglebånd og hender fort blir ekstra sprø og uttørket. Da er det bare en ting å gjøre, nemlig å tilføre fukt, fukt, fukt! Dagens skjønnhetstips blir derfor to håndkremer som fungerer som nødhjelp for tørre og ru hender.

jcvubcmwwvhfqwnuw7o2

Fra Dermalogica kommer en nyhet som heter Multivitamin Hand and Nail Treatment til kr 298. Dette er rett og slett en håndkrem som skal gi hender og negler ekstra næring ved hjelp av planteoljer og vitaminer. Den har en lett konsistens som skal trekke raskt inn, reparere og gjøre hendene silkemyke, samt styrke neglene.

Et hett tips er å skrubbe hendene godt om kvelden, for så å påføre et tykt lag håndkrem. Ta gjerne tynne bomullshansker utenpå, for å unngå krem på sengetøyet, og la kremen virke gjennom natten. Se på det som en deilig spabehandling for hendene dine.

NF fast absorbing_01

Denne håndkremen oppdaget jeg først ifjor, nemlig Fast Absorbing Hand Cream fra Neutrogena, og den ble straks min nye favoritt. Kremen kan kjøpes på blant annet Boots-apotekene og har en veiledende pris på kr 79. Navnet holder hva det lover, for den trekker veldig raskt inn i huden, og hendene føles ikke fettete etterpå i det hele tatt. I tillegg holder hendene seg myke og fuktet LENGE. Håndkremen er dessverre ikke norsk, selv om det står både norwegian formula og den har norsk flagg på. Historien vil nemlig ha det til at en hudlege og en general som var stasjonert i en norsk havn under 2. verdenskrig, ble svært forundret over de glatte, fine hendene fiskerne hadde, i motsetning til ansiktene som var svært furet og uttørket av vær og vind. Kremen er derfor inspirert av salven som de norske fiskerne brukte for å pleie tørr og sprukken hud.

(Foto: produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s