5 fine på en fredag

Plutselig var det fredag igjen, og en ny helg er rett rundt svingen. Her kommer derfor deilig inspirasjon til hva som gjelder akkurat nå.

LADY IN PINK

S0000007576352_MF_W40_20170227151044.pngRosa genser med rysjer fra Lindex. (Foto: Lindex.no)

Jeg skal ærlig innrømme at rosa og jeg ikke alltid har vært bestevenner. Men rosafargen en av vårens store trender, enten du liker det eller ikke. Det er for øvrig både rysjer og striper også, som vist over.

PS! Er ikke skjørt med striper på tvers helt deg, de gjør deg jo ikke akkurat smalere, kan skjørtet fint byttes ut med jeans og noen lekre pumps eller sneakers for et stilig vårantrekk.

SEXY SLINGBACKS

hmprod.jpegRøde, semskede slingbacks fra H&M. (Foto: Hm.com)

Trodde du kanskje at røde, skyhøye pumps er det eneste som gjelder, dersom du skal være stilig og kanskje litt småsexy? Der tok du feil! Spisse pumps med slingback og såkalt kitten heals, funker som bare det. Og det beste av alt? De er MYE bedre å gå med. Bruk dem til finkjolen, eller ankeljeans for en stilig hverdagslook utover våren.

SMÅ SKULDERVESKER

83005614_85-99999999_01.jpgSemsket skinnveske fra Mango. Finnes også i gul og lilla. (Foto: Mango.com)

De små skulderveskene er i vinden som aldri før, og de må gjerne være i skinn og ha dekorspenne på. 70-tallet lever fortsatt i beste velgående!

KOSELIG MED KERAMIKKhammersh_i_minivaser_rosa_s_t_2.jpg

Sett med tre miniatyrvaser fra serien Hammershøi til Kähler. (Foto: kahlerdesign.com)

I hjemmet er det fritt fram både med kos og dill igjen, slik som keramikkvaser og krukker i alle former, fasonger og størrelser. Og gjerne i sarte og delikate farger. Gå på jakt på loppis (sesongen starter nå), lag sjæl eller se etter kupp i butikken.

THE WOMAN WHO NEVER EXISTED

The_Flower_Room_100x150.jpgEt av bildene fra fotoutstillingen til Anja Niemi. (Foto: Anja Niemi hentet fra Shootgallery.no)

Den norske kunstneren og fotografen Anja Niemi (31) har høstet massiv anerkjennelse og lovord internasjonalt. Nå stiller hun ut her hjemme, nærmere bestemt på Shoot Gallery i Bjørvika i Oslo. Temaet for utstillingen,  The Woman who never existed, er basert på et sitat fra den italienske skuespilleren Eleonora Duse, som en gang skal ha uttalt til en pågående journliast at: «Away from the stage I do not exist.»Anja jobber alltid alene, og er selv både hovedpersonen i bildene og fotografen bak.

Så er du i området før 30. april, anbefaler jeg å ta turen innom. Hvis ikke, kan du få en smakebit i dette intervjuet som Anja gjorde med Nrk Dagsrevyen, i forbindelse med åpningen.

Ha en nydelig helg, bra damer!

Fyll den med noe fint! ❤

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s