Trendspotting: Drama Queen

Alle kan vi vel være litt dramaqueens innimellom, og det synes jeg må være lov. I dette tilfellet sikter jeg imidlertid til en klesstil med en edge – altså en spennende, litt småfrekk vri. Det er nemlig ikke så mye som skal til for å gjøre antrekket litt mer rock’n roll. Se bare her!

Hvit skjortebluse med V-hals og volanger fra Zara, kr 199.

RYSJER OG VOLANGER: Bytt ut den klassiske hvite skjorta med en med påsydde volanger eller rysjer på. Da får antrekket straks et mer moderne uttrykk.

f_hola_skirt_orange

Oransje blondeskjørt, kr 499, og grønn genser i merinoull, kr 599, begge fra Days Like This.

FREKK FARGEKOMBO: Å sette sammen farger i nye og uventede kombinasjoner, gir utvilsomt en ny piff til hverdagsgarderoben. Prøv deg fram, og du skal se du får deg noen positive overraskelser. Miks gjerne også fine materialer med grove, slik som blonder og strikk, for en nedpå og spennende look.

mango949___

Fuskepelsjakke med leopardprint fra Mango, kr 949.

hmprod-4

 

 

 

 

 

 

 

Jakke med leopardprint fra H&M, kr 699.

DYREPRINT: I mine øyne har leopardprint alltid vært litt rock’n roll, og denne sesongen er det hot igjen. Styler du det feil, kan det fort bli litt tacky, så bare vær litt obs på det. Siden printet gjør så mye ut av seg, trenger du egentlig ikke mer enn en sort genser og noen jeans til. Gjerne med bikerboots, cowboyinspirerte boots eller Dr. Martens på bena, for et småfrekt og punkrocka uttrykk.

hmprod-5hmprod-6

Ankelboots i sølv og gull fra H&M, kr 399.

METALLISKE BOOTS: Disse er superfine både til hverdags og fest. Riktignok får du nok litt mer oppmerksomhet om du bruker de på en helt vanlig hverdag, men det funker dersom du toner ned resten av antrekket, for eksempel i kombinasjon med sort og denim.

8794104040_2_7_1Clutch med pins fra Zara, kr 299.

hmprod-7

Hårete skulderveske med sølvlenke fra H&M, kr 249.

STATEMENTVESKER: Den enkleste måten å gjøre et antrekk mer edgy på, er å tilføre et spennende, lekent eller frekt tilbehør. En arty veske kan for eksempel heve et antrekk mange hakk, og elegant avverge en kleskrise.

6873101676_2_2_1.jpg

Offwhite fuskepelsjakke fra Zara, kr 799.

HÅRETE JAKKE: Lodne og hårete kvaliteter er veldig i skuddet for tiden. Med en kort fuskepelsjakke, har du alltid noe å ha på deg på vei til fest. Bruker du den i hverdagen, blir den straks mer glamorøs. Men hvorfor ikke?

73083552_or-99999999_01

 

73003538_or-99999999_01

Øredobber fra Mango, kr 129 per stykk.

BLING I ØRENE: En ting er at vi nærmer oss festsesongen med stormskritt, og for noen er julebordsesongen allerede i gang, men store, overdimmensjonerte øredobber er en av sesongens heteste trender. Gull, sølv, pyntestener eller strass, ikke vær redd for å dra på litt ekstra.

(Foto: Produsentene)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s