NYHET: Kashmina by Line Langmo

Den godt etablerte og dyktige stylisten Line Langmo kan mer enn å style klær, hun har også en lidenskap for å strikke. Noe som har resultert i stor suksess med egendesignede strikkegensere. Nå har Line imidlertid inngått et rykende ferskt samarbeid med det norske firmaet Kashmina, startet opp av kashmirelskende damer i 30-årene tilbake i 2011, som hun har designet en egen kolleksjon for.

Den nye kolleksjonen som nylig ble lansert, heter Kashmina by Line Langmo og består av enkle gensere, lange kåper og lange strikkekjoler med knyting foran. Alt selvfølgelig i ren kashmir, som er det norske firmaets varemerke. Fargeskalaen går i rosa, grønt og gått.

De fine bildene er tatt av fotograf Ida Bjørvik, og modell er stylisten selv.

Her får du en smakebit fra kolleksjonen! ❤

IdaBjorvik_Kashmina__MG_7482-Edit.jpgIdaBjorvik_Kashmina__MG_7834-Edit.jpgIdaBjorvik_Kashmina__MG_7688-Edit-2_4f7bfa97-a250-4bc4-a3b6-d62590eda3d2.jpgIdaBjorvik_Kashmina__MG_7269_2-Edit_a07c3df5-88a0-4ea0-9654-235cbd1515af.jpg

(Foto: Ida Bjørvik/www.kashmina.no)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s