Stylingtips: Varm med stil

Kom vinteren og kulda litt brått på? Her får du gode tips til hvordan holde varmen, uten at det går på bekostning av stilen.

Ellos_kr299_.jpgPudderrosa strikkegenser med splitt i sidene, i ullblanding fra Ellos, kr 299.

LUN STRIKK: En deilig strikkegenser blir aldri feil, og dersom du ønsker at den skal holde deg ekstra god og varm, ser du etter en genser med litt eller mye ull i. Har ikke genseren høy hals, kan du jo supplere med et mykt skjerf i tillegg. Til dette trenger du kun et par jeans, og så anbefaler jeg å bytte høyhælte pumps ut med noen mer solide ankelboots. 😉

hmprod.jpeg

Khakigrønn parkas med hette og fuskepels fra H&M, kr 799.

OVERSIZED JAKKE: En stor, vattert parkas eller dunjakke, føles nesten som å pakke seg inn i en diger dyne. Siden den skal være stor og god i fasongen, har du i tillegg plass til en strikkegenser eller jakke under, om du føler for det. For ikke å se helt ut som Michelin-mannen, kan det være lurt å velge et par smale bukser til.

73025501_91-99999999_01           73065500_96-99999999_01

Finstrikket lue i ren kashmir fra Mango, kr 349.

VARM I TOPPEN: Blir det virkelig kaldt ute, må nesten sveisen vike. Det verste jeg vet er i hvert fall å fryse på hodet og ørene. Ren ull er kanskje varmt, men har en lei tendens til å klø. Velger du derimot en i en ullblanding (mikset med andre materialer) eller i 100% kashmir, slipper du mest sannsynlig det problemet.

s0000007480819_f_w40_20160811115145Fluffy votter i fuskepels, med fleecefôr, fra Lindex, kr 149.

VARME HENDER: Skaff deg et par varme og myke hansker eller votter, så unngår du neglesprett og iskalde hender. Når kulden kommer, blir hendene fort ekstra tørre også, så det kan være smart å beskytte dem mot vær og vind. Gjerne i kombinasjon med en god håndkrem i veska.

6254203500_2_5_1.jpgLangt skjerf med leopardflekker fra Zara, kr 199.

SKJERF DEG! Et langt eller stort skjerf blir aldri feil. Velg deg et i en farge eller mønster som du liker godt, og tull det mange ganger rundt halsen. Eller prøv deg fram med kreative knytevarianter.

hmprod-3.jpeg

Semskede, ankelboots med varmt fôr, fra H&M, kr 499. (Finnes også i sort).

BOOTS MED FÔR: Det utgjør nemlig en enorm forskjell. Velger du boots eller vintersko med varmt fôr inni, kommer du unna med en tynn sokk inni – gjerne i ull, på virkelig kalde dager. Alternativt kjøper du noen romslige boots i en størrelse større enn du vanligvis bruker, slik at du har plass til en god gammeldags raggsokk inni.

7910801064_2_2_1

Lang, melert ullfrakk fra Zara, kr 1159.

ULL ER GULL: Jeg har jo vært inne på ull allerede. Et uslåelig materiale når kulda setter seg. Og er du ikke så glad i de store, oversizede boble- eller parkasjakkene, kan du velge deg en frakk eller kåpe i ull. Fordelen er at den kan være relativt tynn, men likevel isolerer ganske bra og holde deg varm. Alternativt kan du ha et tynt lag med ull under også, så slipper du å bygge ut så mye i bredden, selv om du kler deg i lag på lag.

7050221089721_f_mini_sweater_39_699_navy7050221089738_d3_mini_sweater_699_dkteal7050221089707_f_mini_sweater_699_beetr

Pologenser i merinoull fra Days Like This, kr 599. (Finnes også i sort og brunt).

HØYHALSER: En høyhalset pologenser er super å ha inni jakker, storskjorer eller andre strikkegensere uten hals. Velger du en i kashmir eller merinoull holder du deg ektra varm, samtidig som du slipper unna det tidligere omtalte kløproblemet.

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s