Trendspotting: Fin i fløyel

Elsket av mange, hatet av andre. Nå er tiden inne for å gi fløyelen en ny sjanse. Du kommer rett og slett ikke utenom, for den er overalt om dagen. Med sin silkemyke og litt høytidsstemte overflatestruktur, sklir den perfekt inn i den kommende julebordsesongen. Men stylet på den rette måten, kan du helt fint ha et innslag av fløyel også i hverdagen.

Her kommer litt inspirasjon! ❤

2731245706_1_1_1Fløyelsbukse med vide ben fra Zara, kr 699.

TIL HVERDAGS: Spill på kontraster og kombiner en fløyelsbukse med en strikkegenser, for et nedpå og litt annerledes hverdagsantrekk.

71047582_50_b71047582_50_r71047582_50-99999999_0171047582_50_d1

Blå fløyelsblazer fra Mango, kr 999.

TIL HVERDAGS: Med en pologenser inni fløyelsblazeren, i kombinasjon med dressbukse og ankelboots, har du straks et fint jobbantrekk. Eller du er kledd for en uformell kveld på byen etter jobb.

hmprod-3hmprod-2

Sort fløyelsbukse og sort fløyelskjole, begge fra H&M, kr 399.

TIL FEST: Det er i denne sammenhengen vi ofte er vant med å se fløyelen, i de lekreste kreasjoner på vei til fest. Bruk fløyelsbuksen sammen med en paljett-topp, og ta eventuelt en jakke utenpå, dersom du føler for det. Eller om du går for en enkel, men stilfull kjole, i heldekkende fløyel. Alt du trenger er da noen lekre smykker og høye hæler til.

6263928Vinrød fløyelsbukse fra La Redoute, kr 699.

TIL HVERDAGS: Burgunder eller vinrødt er en av sesongens heteste farger, og fargen gjør seg ekstra godt i fløyel. Kombiner fløyelsbuksen med en stripete skjorte/bluse, et par loafers og en losjakke, for et gjennomført og stilig jobbantrekk. Alternativt med en lang blazerjakke innendørs.

6213525-1Mørkeblå fløyelsdress fra La Redoute, blazer kr 899 og bukse kr 699.

TIL FEST: Er du ekstra fan av fløyel, kan du jo velge en hel dress til festlige anledninger. Alt du trenger er da en pen bluse inni, gjerne med knytesløyfe, og noen fine sko. Ønsker du å gjøre antrekket enda mer glamorøst, tilfører du litt høyere hæler, noen lekre øredobber og en stilig veske, for eksempel i sølv eller gull.

74624405202.jpgRødlilla fløyelsskjørt med knapper fra Gina Tricot, kr 299.

TIL HVERDAGS OG FEST: Et fløyelsskjørt kan du dresse opp og ned etter behov. Det kommer helt an på hva du velger å style det med. I kombinasjon med en strikkegenser blir antrekket nedpå, og med en pen bluse blir det straks litt mer pyntet. Ikke minst kommer det an på hva slags sko du velger til. Loafers, sneakers eller ankelboots er fint til hverdags, pumps eller høyhælte skoletter passer godt til fest.

6010101009_2_11_1Lange, blå fløyelsboots fra Zara, kr 799.

SMÅFREKK HVERDAG: De superlange støvlettene som rekker godt over knærne, er kanskje ikke for alle. Men bruker du dem sammen med en litt kort kjole, med en lang blazer, losjakke eller strikkejakke utenpå, vil du føle deg litt mer kledd og ikke fullt så dristig.

71083578_75-1Vinrød fløyelskaftan fra Mango, kr 799.

TIL HVERDAGS/LETT PYNTET: Med en dekorativ fløyelskaftan utenpå, vil du raskt pynte opp de fleste antrekk. Bruk den gjerne i kombinasjon med jeans, en enkel topp og ankelboots til hverdags/i jobbsammenheng, og bytt ut med høyere hæler til fest. Legger du til et lekkert smykke, en elegant veske og noen store, dekorative ringer – er du klar for fest på en-to-tre!

Ha en fløyelsmyk torsdag – og helg, når den kommer! ❤

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s