Kenzo rocker verden!

Her kommer den mye omtalte reklamefilmen for den nye duften fra Kenzo, nemlig Kenzo World. Regissøren bak er ingen ringere enn Spike Jonze, og budskapet er ment som et lite opprør mot den pene, pyntelige og perfekte skjønnhetsbransjen, at det er lov å være annerledes og slå ut håret av og til. Et bra skjønnhetstips i seg selv. Den nydelige damen som spiller hovedrollen er skuespiller og den tidligere danseren, Margaret Qualley.

Love it!

Ha en nydelig helg, bra damer!! ❤

(Kilde: Youtube.com)

 

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i endelig fredag, Inspirasjon, Mote, Skjønnhet og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Kenzo rocker verden!

  1. Kul reklamefilm. Sikkert mange som har lyst å gjøre noe lignende i lange kjedelige sammenhenger. Ikke minst Mette-Marit tenker jeg…ha,ha,ha.

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s