Filmtips!

Lurer du på hva du skal bruke den siste kvelden i august til? Hvis du som jeg liker litt smale filmer, foreslår jeg den norske filmen 31. august. I dag er det nøyaktig fem år siden filmen regissert av Joachim Trier og med Anders Danielsen Lie i hovedrollen, hadde premiere. Det er et såkalt eksistensielt drama som utspiller seg, og filmen skal være inspirert av kultfilmen Le feu follet. Samtidig tegner den et bilde av Oslo i dag (eller for fem år siden, om du vil).

Legger ved en trailer for filmen her:

(Filmsnutt: Youtube.com)

Ha en nydelig onsdagskveld – den siste i august! ❤

 

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Film, Filmtips og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s