Ukens kupp!

Jeg tenkte hver uke å tipse om ukens kupp, basert på hva som kan kjøpes på nett og fortrinnsvis fra lavpriskjedene. Tanken er at det ikke trenger å koste skjorta å se bra ut, noe denne blusen er et godt eksempel på:

Blusen med knytesløyfe i halsen kommer fra H&M, og passer perfekt inn i den nye høstgarderoben. Og det beste av alt? Den koster kr 149, kommer i størrelsene 32-46 og i fire forskjellige farge- og mønsterkombinasjoner. Love it! ❤

Stylingtips: Kombiner den med et par jeans og noen ankelboots, og du er klar for jobb eller middag med gode venner. Ønsker du litt mer festsus over antrekket, bytter du bare bootsene ut med noen lekre pumps og henger stilige statementøredobber i ørene.

Knyteblusen finner du her.

(Foto: Produsenten)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s