Sienna Miller for Lindex!

Til å fronte sin nye vårkampanje, har Lindex fått med seg ingen ringere enn skuespiller og it-dame Sienna Miller (34). Kolleksjonen er tydelig inspirert av 70-tallet, og da særlig den bohemaktige og lekne delen av det. Viktige elementer er slengbuksen, delikate og romantiske bluser, kunstneriske print, spennende detaljer, samt maxikjolen. Kolleksjonen lanseres i butikk og på nett torsdag 31. mars, og det er bare å glede seg! ❤

SiennaHeartsLindex-2016-12SiennaHeartsLindex-2016-3SiennaHeartsLindex-2016-5SiennaHeartsLindex-2016-8SiennaHeartsLindex-2016-13SiennaHeartsLindex-2016-10SiennaHeartsLindex-2016-11SiennaHeartsLindex-2016-2

Foto: Lindex.no

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s