Sienna Miller for Lindex!

Til å fronte sin nye vårkampanje, har Lindex fått med seg ingen ringere enn skuespiller og it-dame Sienna Miller (34). Kolleksjonen er tydelig inspirert av 70-tallet, og da særlig den bohemaktige og lekne delen av det. Viktige elementer er slengbuksen, delikate og romantiske bluser, kunstneriske print, spennende detaljer, samt maxikjolen. Kolleksjonen lanseres i butikk og på nett torsdag 31. mars, og det er bare å glede seg! ❤

SiennaHeartsLindex-2016-12SiennaHeartsLindex-2016-3SiennaHeartsLindex-2016-5SiennaHeartsLindex-2016-8SiennaHeartsLindex-2016-13SiennaHeartsLindex-2016-10SiennaHeartsLindex-2016-11SiennaHeartsLindex-2016-2

Foto: Lindex.no

 

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Bra damer tipser!, Mote, Shopping, Shoppingtips og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s