Bra damer anbefaler!

12829495_1545928329039186_3345114147613219194_o

Skulle du sett? Jammen har det ikke dukket opp en egen podcast som heter Bra Damer! Den har nok ingen ting med denne bloggen å gjøre, dessverre, men handler derimot om Guri Solberg sitt møte med bra damer. Først ut var Camilla Phil, deretter Ingebjørg Bratland, så en epiode med Maria Mena, og den siste, så langt, med Hadia Tajik. Så dersom du kjeder deg og lurer på hva du skal finne på i påsken – last ned podcasten, da vel. Heia Bra Damer!!! ❤

Sjekk ut facebook siden her!

Eller gå inn på iTunes her!

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Bra damer tipser!, Mote og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s