Stylinghjelpen!

Hallo, bra damer! ❤ Håper helgen har vært fin og full av gode opplevelser. Ny uke betyr som kjent nye muligheter, også her på bloggen. I den anledning har jeg tenkt å kickstarte uka med noen superenkle stylingtips. For selv om klesskapet er fullt av klær, er det ikke alltid like lett å finne den rette kombinasjonen. Eller kanskje du har kjørt deg fast i et gammelt mønster? Her kommer i hvert fall tips til superbehagelig styling som passer de fleste.

OMSLAGSJAKKE + JEANS

(Bilder fra Ellos.no)

Et svært behagelig hverdagsantrekk, som i tillegg skjuler både mage og eventuelle lovehandles. Et belte i livet vil dessuten fremheve en smal midje, men også gi illusjon av å ha det (dersom midjen har forsvunnet på mystisk vis). Den kimonoinspirerte jakken i denim kommer vi dessuten til å se mer til fremover. Og trenden med slengbukser fortsetter for fullt.

KJOLE + BUKSE

(Foto: Zara.no)

En lang skjorte eller rett og slett en kjole, kan også brukes utenpå jeans, for et lekent og avslappet uttrykk. Denne blomstrete skjortekjolen gir herlige hippi- og vårvibber i tillegg.

DILLA PÅ DENIM

(Foto: Laredoute.no + Lindex.no)

Ja, vi elsker denim! I alle fasonger og varianter. Og denne våren ser vi flere denimplagg enn noen gang. Jeg er spesielt fan av blusene med påsydd skjerfdetalj i halsen. La den henge rett ned for en avslappet look, eller knyt en sløyfe for en mer feminin vri. Alternativt kan du kombinere jeansen med en romantisk bluse i hvitt. Bytt de mørke buksene ut med lysere varianter, om du ønsker et delikat og mer vårlig uttrykk. Dobbel-denim (denim både oventil og nedentil) er superfresht, og det er heller ingen ting i veien for å mikse forskjellige denimvasker/farger i samme antrekk. Dette skaper bare en spennende dynamikk, og gjør antrekket mer levende.

LANG KARDIGAN ELLER VEST

(Foto: H&M og Ellos.no)

Finnes det noe bedre enn å tulle seg inn i en lang strikkejakke? Det blir nesten som å tulle seg inn i et deilig pledd, som samtidig skjuler det meste som måtte bule ut. Med andre ord et perfekt mandagsantrekk! 😉 Bruk den utenpå et smalt antrekk, i form av en ettersittende topp og smal bukse, om du ønsker å få fram mer fasong. Eller kombiner den lange jakka med en ledig pysjinspirert bukse og smal topp inni. Alternativt motsatt. En ledig overdel over stram bukse funker også fint. Det blir litt opp til deg hva du føler deg mest vel i. Den lange vesten utgjør en fin variasjon til kardiganen, og kan styles på samme måte.

FARGER

(Foto: Laredoute.no og J.Crew)

Jeg har sagt det før, og kommer garantert til å si det igjen. Den enkleste måten å sprite opp et antrekk på – er å tilføre et element av farge. Enten i form av en knallfarget jakke, eller gjennom et spennende og fargesterkt tilbehør, som for eksempel en veske. Farger gjør også noe med humøret. Prøv, da vel!

LEDIG OVERDEL + SMALE BUKSER

(Foto: H&M og Mango.com)

En ledig bluse kombinert med smale bukser, gjerne med stretch, er både stilig å se på og behagelig å ha på. En av sesongens største trender er utvilsomt semsket skinn. Eller plagg med en overflatestruktur som minner om det, for det må ikke være ekte. Imitert skinn er i mange tilfeller mer praktisk (da det ofte kan vaskes), og sørger for mer lommebokvennlige priser. Har du en vid overdel er det ofte fint med en smal underdel, for å skape fin balanse og gi antrekket mer fasong. Legg også merke til at de asymmetriske blusene er på vei tilbake.

VIDE BUKSER

(Foto: J. Crew og Ellos.no)

Enkelte trendrapporter melder at de smale buksene er på vei ut. Eller sagt på en annen måte, de vide buksene er definitivt i full fart på vei inn i hverdagen vår igjen. For å unngå å se større ut enn du er, er det fint å matche de vide buksene med en innsvinget jakke og smal topp under. Alternativt velge en bluse som svinger innover i livet, for å gi mer form. Ledige klær, i alle varianter, er jo svært behagelig å gå med, men krever litt mer av stylingen for å fungere. Et annet triks er å kombinere med høye hæler for et mer elegant uttrykk og holdning.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s