Trendspotting: Litt romantikk, takk!

Mens vi venter på Tor, er det digg å myse på nye fristelser for våren. Flere av nyhetene er allerede på plass i butikk. En trend som utmerker seg, er utvilsomt romantiske bluser og overdeler. Enten de har blomstermønster, rysjer eller sløyfer. Personlig synes jeg de superfeminine blusene passer best i kombinasjon med et par jeans og semskede ankelboots, for å spille litt på kontraster – og unngå at antrekket blir for sukkersøtt.

C00 0378596 001 72 1958Asymmetrisk bluse med fugleprint og rysjer fra H&M, kr 399.

Lindex-Spring-Summer-2016-24_349NOK.jpgHvit blondebluse fra Lindex, kr 349.

hmprod-2Blomstret blusetopp med blondekant nederst fra H&M, kr 99.61073662_01Hvit bluse med V-hals og rysjedetaljer fra Mango, kr 299.hmprod-1Gammelrosa bluse med blondebord foran fra H&M, kr 299.4043279623_2_2_1Blomsterbluse med sløyfedetalj fra Zara, kr 349.

Stylingtips!

hmprod-4                    3104101105_2_4_1

Slengbukse med vidde fra H&M, kr 399. Semsket cowboyboots fra Zara, kr 679.

(Foto: Produsentene)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Mote, shopping, Trendspotting og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s