Drømmekjøpet!

5719251

Akkurat nå drømmer jeg veldig om å kjøpe meg denne knallgule kjolen fra Oasis. Synes fasongen er helt perfekt, i beste 60-talls stil. Og selv om gult kan være en vanskelig farge, så er denne helt nydelig, solgul og fin. Så dersom jeg vinner i lotto, blir den kanskje min. Den kan forøvrig bli din, om du har 999 kroner på lur!

2224101002_2_4_1Forøvrig ser jeg for meg at disse skoene kunne passe perfekt til. De hører med til den nye trenden med ballerinasko med litt hæl på, noe vi trolig kommer til å se mer til fremover. Disse kommer fra Zara og koster kr 499.

(Foto: Produsentene)

2 kommentarer

  1. Så fint. Takk for tips😊 Deilig med vårtrender og glade farger. Bloggen din er kjempefin.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s