Drømmekjøpet!

5719251

Akkurat nå drømmer jeg veldig om å kjøpe meg denne knallgule kjolen fra Oasis. Synes fasongen er helt perfekt, i beste 60-talls stil. Og selv om gult kan være en vanskelig farge, så er denne helt nydelig, solgul og fin. Så dersom jeg vinner i lotto, blir den kanskje min. Den kan forøvrig bli din, om du har 999 kroner på lur!

2224101002_2_4_1Forøvrig ser jeg for meg at disse skoene kunne passe perfekt til. De hører med til den nye trenden med ballerinasko med litt hæl på, noe vi trolig kommer til å se mer til fremover. Disse kommer fra Zara og koster kr 499.

(Foto: Produsentene)

Om BRA DAMER!

VIBEKE STIANSEN Journalist og stylist med mer enn 18 års erfaring fra magasiner som [mag], Det Nye, ALT for damene, Norsk Ukeblad, Hjemmet, Kamille, Bonytt, Tara, Foreldre & barn.no og BAM. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker tips og råd! Jeg er også tilgjengelig for journalistiske oppdrag, styling og foredrag. vibekestian@gmail.com eller 932 45 303.
Dette innlegget ble publisert i Bra damer tipser!, Inspirasjon, Mote, Shopping og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Drømmekjøpet!

  1. Hilde Hellberg sier:

    Så fint. Takk for tips😊 Deilig med vårtrender og glade farger. Bloggen din er kjempefin.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s