To filmer jeg gleder meg til!

Skal vi se! Vi skriver uke 3, og jeg har allerede brutt ett av mine nyttårsforsett i stor stil. Nemlig å oppdaterte bloggen minst en gang om dagen. Jaja, det gikk bra en stund. Men siste uken har jeg rett og slett hatt for mange andre baller i luften. Og plutselig var det helg, gitt!

Og i kveld skal jeg få den ene julegaven min, nemlig kino med kjæresten på Cinemateket i Oslo. Det er ikke hvilken som helst film vi skal se heller, nemlig den nyeste filmen til Tarantino. Jeg er jo STOR fan av Tarantino, til tross for meget voldsomme og blodige sekvenser til tider. Men digger så utrolig godt det geniale persongalleriet han alltid bygger opp, musikken, alt det uventede som plutselig kan skje, osv. Ikke nok med det, men vi skal også se originalversjonen filmet med 70mm, så det er jo litt ekstra stas. Filmnerd som jeg jo er.

Her kommer traileren, dersom du er interessert:

 

I samme slengen vil jeg slå et slag for en annen film, som jeg er utrolig spent på. Nemlig Den danske piken, som har premiere 5. februar. Filmen handler om den danske kunstneren Einar Wegener, som tilbake på 20-tallet var verdens første som fikk gjennomført en kjønnsskifteoperasjon. Gradvis ble han til Lili Elbe, med kona Gerda trofast ved sin side. Et utrolig interessant tema, som jo er like aktuelt i dag. Nylig ble det også offentliggjort at Eddie Redmayne er nominert til Oscar for sin innsats i filmen.

Her får du traileren:

 

Ha en fantastisk helg, bra damer!!! ❤

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s