Brrrr…Er det vår snart?

Jeg vet ikke hvordan det står til der du befinner deg, men her på østlandet hvor jeg holder til er det pokker meg så kaldt om dagen. Det har ligget og vaket rundt ca 15 minus den siste tiden. Noe som er litt i overkant, må jeg innrømme. Nesetippen blir Rudolf-rød og truer med å falle av, så fort jeg oppholder meg utendørs i mer enn fem minutter. Og går jeg uten lue (Note to self: IKKE gå uten lue – drit i sveisen!), får jeg vondt i hodet når jeg kommer inn igjen. Men nok sutring!!! Hva er så løsningen? Drømme seg bort til våren, så klart!

Jeg har derfor surfet litt rundt etter lekre vårnyheter, som kan passe fint inn det nye trendbildet for sesongen. Spesielt om du, som jeg, er glad i farger. Se bare her!

899_zara_ullblanding_ .jpgRød frakk i ullblanding fra Zara, kr 899. 

Jeg innser at det er litt tidlig å ta den i bruk ennå. Gradestokken må krype litt oppover først, men fyttikatta så glad jeg blir av å se på denne. Et innslag av rødt hører nemlig med til de nye trendene for våren, og denne frakken består attpåtil av 80% ull. Noe som gjør den til et perfekt overgangsplagg mellom vinter og vår. Can’t wait!! ❤

Tunikatopp fra H&M, kr 99.

Litt hippiechic er ikke å forakte, og denne tunkiatoppen kan styles både utenpå og inni etter behov. Det er nemlig ingen ting som tyder på at 70-tallstrenden, med vekt på den ny-romantiske bohemstilen, har tenkt å gå over med det første. Grønt er også med i den kommende sesongens trendpalett, og blomster en selvfølge når vi snakker om våren. Bring it on! ❤

Strikkegenser fra Mango, kr 299.

Gult blir igjen kult, og en deilig strikkegenser får vi aldri nok av. Eller hva? Digger denne hvor ribbene i selve strikken går hver sin vei, og at genseren er satt sammen av forskjellige stykker på en ny måte. Perfekt i overgangen mellom vinter og vår, men egentlig super hele året i kombinasjon med jeans. ❤

(Foto: Produsentene)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s